Farvestrålende Glashjerte 42mm

18,00 kr. inkl. moms

  • Form: Hjerte
  • Farve: Ja! I den grad!
  • Dimension: 40~41 x 42~43 x 15mm, Hul: 2 mm
  • Pakning: 1 stk.
  • Materiale: Glas

På lager

Varenummer (SKU): pv5265-p41 Kategorier: , , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Farvestrålende Glashjerte 42mm

Dette vedhæng er for det farveglade folk. Det er bare så vidunderligt smukt! For dem der ikke er nærtagende med at skille sig ud og som måske ligefrem trives godt med opmærksomhed. Et stort hjerte er tiltalende og med dette farvestrålende vedhæng bliver det også bemærkelsesværdigt.

Min assistent er af næsten samme mening:

Dette vedhæng appellerer til de, der elsker farverig individualitet. Det er skabt til dem, der ikke er bange for at skille sig ud, og som måske endda nyder opmærksomhedens lys. Det imponerende hjerte i stort format er ikke kun tiltalende, men med tilføjelsen af levende farver bliver det også uundgåeligt bemærkelsesværdigt.

Måske er det på sin plads lige, at bemærke at fotografen er udfordret i at fange det liv ind der er, i disse krystaller. Faktisk burde slebne, krakelerede, folie og andre spændende reflekterende perler være på videooptagelser.

Obs! Et stillbillede af et facetteret lysreflekterende objekt bliver meget sjældent vellykket. Det spil der er i krystaller, glas, ædelstene, etc. kan bedst gengives realistisk på levende billeder. Der kræves både refleksevne, lys og bevægelse, enten af lyskilde eller objekt, for at gengive reflekterende egenskaber. Ser du et smukt billede af en krystal og får lyst til at købe det, så glæd dig til at se det i virkeligheden. Det er altid langt smukkere end fotografiet. Et eksempel kunne godt være denne krystal. Denne lille grimme ælling på billede og bliver den smukke majestætiske svane i virkeligheden.

Følg Perlevennerne på Facebook: https://www.facebook.com/perlevennerne/ her får du mulighed for at dele med andre. Du kan også finde en rabatkode på denne side og spare 10% på samtlige varer.

Giv dine erfaringer videre til Trustpilot og hjælp andre købere. https://dk.trustpilot.com/review/trustpilot.com

Find inspiration på: https://www.perlevennerne.dk/produkt-kategori/smykker-haandarbejde/