Klar AB Sommerfugl 26mm

36,00 kr. inkl. moms

  • Form: Dråbe
  • Farve: Guld, Klar AB og Klar Zirconia
  • Dimension: 20 x 26 x 5,5 mm.
  • Pakning: 1 stk.
  • Materiale: Glas krystal

På lager

Varenummer (SKU): pv5055-151 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Klar AB Sommerfugl 26mm. kroppen er med klare Zirconia rammet ind i gyldent metal og flankeret af de smukkeste vinge man kan forestille sig. Et  virkeligt livstykke der brillerer i en grad som kræver video frem for foto. (-;

Måske er det på sin plads lige, at bemærke at fotografen er udfordret i at fange det liv ind der er, i disse krystaller. Faktisk burde slebne, krakelerede, folie og andre spændende reflekterende perler være på videooptagelser.

Obs! Et stillbillede af et facetteret lysreflekterende objekt bliver meget sjældent vellykket. Det spil der er i krystaller, glas, ædelstene, etc. kan bedst gengives realistisk på levende billeder. Der kræves både refleksevne, lys og bevægelse, enten af lyskilde eller objekt, for at gengive reflekterende egenskaber. Ser du et smukt billede af en krystal og får lyst til at købe det, så glæd dig til at se det i virkeligheden. Det er altid langt smukkere end fotografiet. Et eksempel kunne godt være denne krystal. Denne lille grimme ælling på billede og bliver den smukke majestætiske svane i virkeligheden.

Følg Perlevennerne på Facebook: https://www.facebook.com/perlevennerne/ her får du mulighed for at dele med andre. Du kan også finde en rabatkode på denne side og spare 10% på samtlige varer.

Giv dine erfaringer videre til Trustpilot og hjælp andre købere. https://dk.trustpilot.com/review/trustpilot.com

Find inspiration på: https://www.perlevennerne.dk/produkt-kategori/smykker-haandarbejde/