Tilbud

Klemme Afslutter Guld med ekspansionskæde 2×5

Original price was: 3,98 kr..Current price is: 3,75 kr.. inkl. moms

  • Beskrivelse: Klemme afslutter med lås og kæde
  • Farve: Guld
  • Dimension: 2 x 5 mm. Lås 10 x 6,3 mm. 5 cm kæde
  • Pakning: 1 stk.
  • Materiale: Forgyldt metal
  • Varebetegnelse: Klemmeafslutter

På lager

Varenummer (SKU): pv1154-a57 Kategorier: ,

Beskrivelse

Klemme Afslutter Guld med ekspansionskæde 2×5. Klemme Afslutter og Lås Forgyldt Indstillelig. Betegnelsen Stenya Crimp, bruges ofte over denne afslutter med praktisk kæde, der kan tilpasses i forskellige længder.

Følg Perlevennerne på Facebook: https://www.facebook.com/perlevennerne/ her får du mulighed for at dele med andre. Du kan også finde en rabatkode på denne side og spare 10% på samtlige varer.

Giv dine erfaringer videre til Trustpilot og hjælp andre købere. https://dk.trustpilot.com/review/trustpilot.com

Find inspiration på: https://www.perlevennerne.dk/produkt-kategori/smykker-haandarbejde/

Find inspiration på: www.lupinia.dk

Obs! Et stillbillede af et facetteret lysreflekterende objekt bliver meget sjældent vellykket. Det spil der er i krystaller, glas, ædelstene, etc. kan bedst gengives realistisk på levende billeder. Der kræves både refleksevne, lys og bevægelse, enten af lyskilde eller objekt, for at gengive reflekterende egenskaber. Ser du et smukt billede af en krystal og får lyst til at købe det, så glæd dig til at se det i virkeligheden. Det er altid langt smukkere end fotografiet. Et eksempel kunne godt være Perlevennernes “Swarovski krystal Klar BarokDråbe 22mm” I skrivende stund, er der ingen der har købt den, selv om det er en af de smukkeste krystaller vi har. Den lille grimme ælling som billede og den smukke majestætiske svane i virkeligheden.