Tilbud

Pungdyr Godmodig

Original price was: 15,00 kr..Current price is: 10,00 kr.. inkl. moms

Pungdyr

  • Stemning: Godmodig
  • Dimension: c. 11 x 10 cm
  • Pakning: 1 stk.
  • Materialer: Stof, lynlås metal/nylon

På lager

Varenummer (SKU): 2064 Kategori:

Beskrivelse

Pungdyr Godmodig.

🎉🐾 Tag en tur på den vilde side med vores purr-fekte og barking-awesome pungdyr! 🐶🐱

🌈 Glem alt om kedelige punge! Vores katte- og hundebilleder er som små kunstværker, der er lige så skønne som at klappe en lille lovrende vovse med håbefulde øjne ved middagsbordet!

💸 Og tro det eller ej, de foræres nærmest væk. Kun 10 kr. hver! Ja, du læste rigtigt – prisen er mere overkommelig end at lade din kat købe legetøj online (ingen bekymringer, vi ved, hvad de surfer efter).

🎁 Søger du en gave, der får folk til at hoppe op og ned som en hund, der ser sin ejer efter en lang dag? Disse pungdyr er svaret! De er så charmerende, at selv en kat ville smide en fest for dem.

🤣 Men vent, der er mere! Disse pungdyr er som en tomme af skaberlyst. Hvis du er den kreative type, kan du give dem et makeover! Mal overskæg på katten eller tilføj solbriller til hunden. Det er som at have din egen personlige pung-kunststudio!

🎊 Så hvorfor have en kedelig pung, når du kan have en fest i lommen? Skynd dig og få dine katte- og hundebilleder i dag, før de bliver revet væk som en kat, der jagter en laserstråle! 🚀🐾

Følg Perlevennerne på Facebook: https://www.facebook.com/perlevennerne/ her får du mulighed for at dele med andre. Du kan også finde en rabatkode på denne side og spare 10% på samtlige varer.

Giv dine erfaringer videre til Trustpilot og hjælp andre købere. https://dk.trustpilot.com/review/trustpilot.com

Find inspiration på: https://www.perlevennerne.dk/produkt-kategori/smykker-haandarbejde/