Blomster farvemix 15mm

15,00 kr. inkl. moms

  • Form: Blomst
  • Farve:  Farvemix
  • Dimension: 15 x 4 mm, Hul: 1,2 mm.
  • Pakning: 15 stk.
  • Materiale: Glas

På lager

Varenummer (SKU): 5165-200 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Blomster farvemix 15mm

Blomsten af glasperler med sarte farver, der blidt glider over i hinanden, er som en poetisk symfoni af farver og elegance. Disse perler er som et kunstværk skabt af naturen selv, hvor hver nuance og hver nuance harmonerer i perfekt balance. De indfanger øjets opmærksomhed og bringer en følelse af fred og skønhed.

Hver enkelt perle i dette flor af farver er som et penselstrøg på en himmel, der skifter fra solnedgangens sarte rosa til daggryets blide blå. De er som små farverige drømme, der inviterer os til at fordybe os i deres skønhed og lade vores fantasi flyve frit.

Disse perler kan bruges til at skabe smykker, der fortæller en historie om elegance og raffinement. De kan også tjene som smukke dekorationer i kunsthåndværk og indretning, hvor de tilføjer et strejf af delikatesse og følsomhed. Perlerne med deres sarte farver er et vidnesbyrd om, hvordan naturen kan skabe skønhed, der er så blid og betagende, at den tager vores ånde væk.

Med blomster farvemix 15mm kan man bringe naturen ind i sine kreationer og hvad er kønnere.

Med lidt god vilje kan man godt kalde glas en kunstig stenart. Jeg vil endda våge den påstand at glas er en halvædelsten, ikke sjælden men smuk. at en juveler skal finde øjenluppen frem eller måle ledeevnen for, at afgøre om et krystalglas er forvekslet med en dyr diamant.

Her er nogle oplysninger om krystalglas:

Sammensætning

Perler af krystalglas fremstilles ved at smelte glasmasse med blyoxid eller andre metaller i en ovn, det giver glasset en høj brydningsindeks og en flot glans. Glasmassen formes derefter til perler ved hjælp af forskellige teknikker, såsom at trække glasstrimler gennem et hul, at blæse glasbobler og skære dem i skiver, eller at presse glas i forme. Perlerne slibes og poleres derefter for at give dem en skinnende overflade og skarpe kanter. Perlerne kan også farves eller belægges med forskellige materialer for at give dem forskellige effekter.

Krystalsystem

Krystalglas har ikke et krystalsystem, da det er en amorft fast stof og ikke har en regelmæssig krystalstruktur.

Hårdhedsgrad

Krystalglas er relativt blødt og har en hårdhedsgrad på omkring 6 på Mohs-skalaen, hvilket er lidt hårdere end almindeligt glas.

Forekomster

Krystalglas fremstilles kunstigt ved at smelte sand og andre kemiske stoffer ved høje temperaturer. Det findes ikke naturligt og forekommer ikke i naturen.

Følg Perlevennerne på Facebook: https://www.facebook.com/perlevennerne/ her får du mulighed for at dele med andre.

Giv dine erfaringer videre til Trustpilot og hjælp andre købere. https://dk.trustpilot.com/review/trustpilot.com

Find inspiration på: https://www.perlevennerne.dk/produkt-kategori/smykker-haandarbejde/

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blomster farvemix 15mm”