Tilbud

Krystal facetteret tåremix

Original price was: 2,70 kr..Current price is: 2,60 kr.. inkl. moms

  • Form: Facetteret tåre
  • Farve: Vælg mellem Klar, Rød, Violet, Grøn eller Rosa
  • Dimension: 11 x 8 mm. Hul 0,8 mm.
  • Pakning: 1 stk.
  • Materiale: Glas

Tryk på “Vælg en mulighed” herunder og se priserne ?

Varenummer (SKU): pv099-a104 Kategorier: ,

Beskrivelse

Krystal facetteret tåremix. Særdeles velegnede som små charms i armbånd i halssmykke eller i øreringe. Lyner og glimter når de er i bevægelse. Obs! Et stillbillede af et facetteret lys reflekterende objekt bliver meget sjældent vellykket. Det spil der er i krystaller, glas ædelstene etc. kan bedst gengives realistisk på levende billeder.

Følg Perlevennerne på Facebook: https://www.facebook.com/perlevennerne/ her får du mulighed for at dele med andre. Du kan også finde en rabatkode på denne side og spare 10% på samtlige varer.

Giv dine erfaringer videre til Trustpilot og hjælp andre købere. https://dk.trustpilot.com/review/trustpilot.com

Find inspiration på: https://www.perlevennerne.dk/produkt-kategori/smykker-haandarbejde/

Find inspiration på: www.lupinia.dk

Obs! Et stillbillede af et facetteret lysreflekterende objekt bliver meget sjældent vellykket. Det spil der er i krystaller, glas, ædelstene, etc. kan bedst gengives realistisk på levende billeder. Der kræves både refleksevne, lys og bevægelse, enten af lyskilde eller objekt, for at gengive reflekterende egenskaber. Ser du et smukt billede af en krystal og får lyst til at købe det, så glæd dig til at se det i virkeligheden. Det er altid langt smukkere end fotografiet. Et eksempel kunne godt være Perlevennernes “Swarovski krystal Klar BarokDråbe 22mm” I skrivende stund, er der ingen der har købt den, selv om det er en af de smukkeste krystaller vi har. Den lille grimme ælling som billede og den smukke majestætiske svane i virkeligheden.

Yderligere information

Vælg farve

Klar, Rød, Violet, Grøn, Rosa

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Krystal facetteret tåremix”