Facetteret Glaståre 6mm

15,00 kr. inkl. moms

  • Form: Facetteret tåre
  • Farve:  Sort
  • Dimension: 6 x 4 mm, Hul: 1 mm.
  • Pakning: 65 til 68 stk. line: 38 cm.
  • Materiale: Glas

På lager

Varenummer (SKU): 5179-198 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Facetteret Glaståre 6mm

Facetteret Glaståre 6mm i sort, som jo passer ind i alle farvebaggrunde men, med forskellige virkninger. Dråbeformen er naturens bud på et smukt design. Formen er meget brugt fordi den får så mange associationer frem i os. Dråben der løber ned af kinden er mere fyldig i bunden og alvoren berører os. Omvendt kan tåren også skyldes glæde og en lykkefølelsen kan tone frem i os eller måske tænker på øs regnvejr, og det er jo godt for jordbærerne. Men det lysspil, der kan være i en vanddråbe, der kan fremkalde en regnbue er en spektakulær demonstration af indre skønhed der projekteres op. på det punkt ligner materialet glas vandet blot endnu mere klart og glas evner faktisk også at opdele lysets bølger og gengive dem som farver.

Med Facetteret Glaståre 6mm har du adgang til en stribe af personlige oplevelser og fascination over den indflydelse naturens love har på væsker i fald gennem luft. En formgivning vi mennesker sætter pris på.

Med lidt god vilje kan man godt kalde glas en kunstig stenart. Jeg vil endda våge den påstand at glas er en halvædelsten, ikke sjælden men smuk. at en juveler skal finde øjenluppen frem eller måle ledeevnen for, at afgøre om et krystalglas er forvekslet med en dyr diamant.

Her er nogle oplysninger om krystalglas:

Sammensætning

Perler af krystalglas fremstilles ved at smelte glasmasse med blyoxid eller andre metaller i en ovn, det giver glasset en høj brydningsindeks og en flot glans. Glasmassen formes derefter til perler ved hjælp af forskellige teknikker, såsom at trække glasstrimler gennem et hul, at blæse glasbobler og skære dem i skiver, eller at presse glas i forme. Perlerne slibes og poleres derefter for at give dem en skinnende overflade og skarpe kanter. Perlerne kan også farves eller belægges med forskellige materialer for at give dem forskellige effekter.

Krystalsystem

Krystalglas har ikke et krystalsystem, da det er en amorft fast stof og ikke har en regelmæssig krystalstruktur.

Hårdhedsgrad

Krystalglas er relativt blødt og har en hårdhedsgrad på omkring 6 på Mohs-skalaen, hvilket er lidt hårdere end almindeligt glas.

Forekomster

Krystalglas fremstilles kunstigt ved at smelte sand og andre kemiske stoffer ved høje temperaturer. Det findes ikke naturligt og forekommer ikke i naturen.

Følg Perlevennerne på Facebook: https://www.facebook.com/perlevennerne/ her får du mulighed for at dele med andre.

Giv dine erfaringer videre til Trustpilot og hjælp andre købere. https://dk.trustpilot.com/review/trustpilot.com

Find inspiration på: https://www.perlevennerne.dk/produkt-kategori/smykker-haandarbejde/

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Facetteret Glaståre 6mm”