Indian Poleret Agate 4mm

34,00 kr. inkl. moms

  • Form: Rund
  • Farve: Bred palette af farver
  • Dimension: 4 x 4 mm. Hul 1 mm.
  • Pakning: Ca. 37,5 cm. snor = ca. 93 stk.
  • Materiale: Naturlig Indisk Agat

På lager

Varenummer (SKU): pv5236-127 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Indian Agate 4mm. Halvædelstenene er et fantastisk eksempel på naturens rigdom på skønhed. Lad naturens mesterværker være med til at præge dine smykker. Skab smukke smykker med smukke materialer.

Opslagsværk Smykkesten til fri afbenyttelse

Agat er en halvædelsten. Agat er typebetegnelse for mikrokrystallinsk, båndstribet kvarts. De enkelte bånd kan af og til have forskellige farver. I nogle agater er de enkelte bånd så tynde, at lyset kan brydes som spektralfarver, stenen kaldes så regnbueagat.

Agat

En type smykkesten, der er kendt for sine smukke og varierede båndmønstre og farver.

Her er en beskrivelse:

Udseende

Agat er en type af kryptokristallinsk kvarts, hvilket betyder, at den består af mikroskopiske krystaller, der ikke er synlige for det blotte øje. Agat har typisk en glat overflade og findes i en bred vifte af farver og mønstre. De mest almindelige farver inkluderer hvide, grå, blå, grønne, brune og røde nuancer. Agat har også karakteristiske bånd af forskellige farver eller toner, der kan skabe unikke mønstre i stenen.

Sammensætning

Agat er en form for kiseloxid og tilhører kvartsfamilien. Den dannes ofte i hulrum og sprækker i magmatiske og sedimentære bjergarter. Agat dannes, når silicatrig væske fylder disse hulrum og langsomt afkøles og krystalliseres over tid.

Forekomster

Agat findes i forskellige dele af verden, herunder Brasilien, Uruguay, Indien, Mexico og USA. Det er en relativt almindelig sten og findes i mange forskellige geologiske formationer.

Agat anvendes ofte til smykkefremstilling, stenarbejde og dekorative genstande. Dets unikke farver og mønstre gør det populært i smykker som halskæder, armbånd, øreringe og ringe.

Følg Perlevennerne på Facebook: https://www.facebook.com/perlevennerne/ her får du mulighed for at dele med andre. Du kan også finde en rabatkode på denne side og spare 10% på samtlige varer.

Giv dine erfaringer videre til Trustpilot og hjælp andre købere. https://dk.trustpilot.com/review/trustpilot.com

Find inspiration på: https://www.perlevennerne.dk/produkt-kategori/smykker-haandarbejde/

Find inspiration på: www.lupinia.dk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Indian Poleret Agate 4mm”