Jasper Farveglad Picasso 8mm

82,00 kr. inkl. moms

  • Form: Rund
  • Farve: Marmoreret rødbrune nuancer
  • Dimension: 8 mm. Hul 1 mm.
  • Pakning: Ca. 39,5 cm. snor. Ca. 49 stk.
  • Materiale: Naturlig Jasper Picasso

På lager

Varenummer (SKU): pv3100-88 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Jasper farveglad Picasso 8mm. Jasper Picasso smukt polerede. Halvædelstenene er et fantastisk eksempel på naturens rigdom på skønhed. Lad naturens mesterværker være med til at præge dine smykker. Skab smukke smykker med smukke materialer.

Jasper Picasso er opkaldt efter maleren Pablo Picasso, fordi den kan være abstrakt stormønstret i smukke stærke farver. Stenen findes i staten Utah i USA.

Jasper Picasso Geologiske Egenskaber. De smukke lag og farver er fremkommet af varme- og trykforhold i jorden. De forbløffende mønstre i stenen er dannet af jernoxider.

Jasper Farveglad Picasso 8mm

en smuk og varieret ædelsten med mange forskellige farver og mønstre.

Her er nogle oplysninger om jaspis:

Udseende

Jaspis findes i en bred vifte af farver og mønstre, herunder rød, gul, brun, grøn, blå, lilla og sort. Den kan have et ensfarvet udseende eller være mønstret med striber, bånd eller pletter. Jaspis er normalt opak, hvilket betyder, at den ikke er gennemsigtig.

Sammensætning

Jaspis er en kryptokristallin form af kvarts, hvilket betyder, at den består af meget fine kvarts-korn, der er sammenpressede. Jaspis indeholder også mineraler som chalcedon, opal og andre mineralaflejringer, der giver den forskellige farver og mønstre.

Forekomster

Jaspis findes over hele verden, og det er et af de mest udbredte ædelstensmaterialer. Nogle af de mest kendte forekomster kommer fra lande som Indien, Brasilien, USA, Australien, Egypten og Rusland.

Anvendelsesmuligheder

Jaspis har været brugt i mange tusinde år til fremstilling af smykker, kunstværker og dekorative genstande. På grund af dets varierede farver og mønstre, bruges jaspis til at skabe unikke og iøjnefaldende smykker som halskæder, armbånd, øreringe, og fingerringe. Jaspis anvendes også til at skabe skulpturer, figurer og relieffer.

På grund af sin alsidighed og tilgængelighed, er jaspis en populær ædelsten inden for smykkefremstilling og kunsthåndværk, og den er blevet beundret og værdsat i mange forskellige kulturer gennem historien.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jasper Farveglad Picasso 8mm”