Nål 55x045mm

0,90 kr. inkl. moms

Langnål 55 x 0,45 mm

På lager

Varenummer (SKU): pv102 Kategorier: ,

Beskrivelse

Nål 55x045mm. Meget tynd nål til perler. Lille men et uundværligt værktøj til fremstilling af perlekæder, hvor perlerne har små huller.

At anvende den rigtige type nål er afgørende i smykkefremstilling og kan have indvirkning på kvaliteten og levetiden af dit smykkeprojekt. Her er nogle af de faktorer, du bør overveje:

Nålens materiale

Det kan påvirke nålens styrke og modstandsdygtighed over for korrosion. Rustfrit stål er en almindelig valgmulighed på grund af dets holdbarhed, men ulempen kan være at nålen så mangler fleksibilitet. derfor vil vi anbefale denne platinbelagte jernnål. Der findes også nåle af ædelmetaller som guld og sølv. men disse findes ikke i vores sortiment.

Nålens tykkelse

Nålens tykkelse eller gauge bestemmer dens styrke og holdbarhed. Tykkere nåle er stærkere, men de kan også efterlade større huller i perler eller materialer. Tyndere nåle er mere velegnede til fine og delikate smykker.

Nålens længde

Nålens længde er vigtig, da den skal være tilstrækkelig til at håndtere de materialer, du arbejder med. For eksempel, hvis du laver smykker med store perler, har du brug for en længere nål for at trække tråden gennem dem.

Nålens spids

Nålens spids kan variere fra skarp til stump afhængigt af dit behov. Skarpe nåle er ideelle til at arbejde med stof eller perler, mens stumpere nåle kan være bedre til at undgå at beskadige tråden eller materialerne.

Specialiserede nåle

Der findes også specialiserede nåle til forskellige typer smykkefremstilling. F.eks. er perlenåle, designet til at tråde perler, wirenåle er stive og hjælper med at arbejde med stive tråde, og øjenåle (big eyes eller splitnåle) kan splittes op i det meste af in længde. De er super gode til perlearbejde. De fås i flere længder, fra 5 – 12 mm.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nål 55x045mm”