Toho insidecolor matte neon pink

16,00 kr. inkl. moms

  • Form: Rund, Kode: TR-11-971
  • Farve: Inside-color matte crystal/neon pink lin (Pink)
  • Dimension: 2,2 mm Hul: 1 mm. (11)
  • Pakning: 10 g. ca. 1040 stk.
  • Materiale: Glas
  • Brand: Japansk TOHO®

Ikke på lager

Varenummer (SKU): pv1220-a95 Kategorier: ,

Beskrivelse

Toho insidecolor matte neon pink eller med den fulde betegnelse: Toho beads rund inside-color matte crystal/neon pink lin 2.2 mm TR-11-971. De originale japanske Toho seed beads er især kendt for kvalitet ved ensartethed farvebestandighed  og ikke mindst form. Bruger du Toho beads rund inside-color matte crystal/neon pink lin 2.2 mm TR-11-971, stiger omkostninger en smugle, men resultaterne hæves et niveau op.

Toho perler Bugle

Originale japanske Toho-perler i høj kvalitet. Toho perler Bugle er populære frøperler, glasperler fra Japan. Vi sælger japanske perler i mange farver, størrelser. Disse højkvalitetsfrøperler er ideelle til perlekæder, perlevævning og mange andre dekorationsarbejder.  Toho perler og Bugle er vejen til ideelle og smukke resultater hver gang. Deres regelmæssighed i størrelse, form og hulstørrelse gør dem til den perfekte frøperle til præcist og detaljeret mesterværk.

Følg Perlevennerne på Facebook: https://www.facebook.com/perlevennerne/ her får du mulighed for at dele med andre. Du kan også finde en rabatkode på denne side og spare 10% på samtlige varer.

Giv dine erfaringer videre til Trustpilot og hjælp andre købere. https://dk.trustpilot.com/review/trustpilot.com

Find inspiration på: https://www.perlevennerne.dk/produkt-kategori/smykker-haandarbejde/

Find inspiration på: www.lupinia.dk

Obs! Et stillbillede af et facetteret lysreflekterende objekt bliver meget sjældent vellykket. Det spil der er i krystaller, glas, ædelstene, etc. kan bedst gengives realistisk på levende billeder. Der kræves både refleksevne, lys og bevægelse, enten af lyskilde eller objekt, for at gengive reflekterende egenskaber. Ser du et smukt billede af en krystal og får lyst til at købe det, så glæd dig til at se det i virkeligheden. Det er altid langt smukkere end fotografiet. Et eksempel kunne godt være Perlevennernes “Swarovski krystal Klar BarokDråbe 22mm” I skrivende stund, er der ingen der har købt den, selv om det er en af de smukkeste krystaller vi har. Den lille grimme ælling som billede og den smukke majestætiske svane i virkeligheden.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Toho insidecolor matte neon pink”