Træperle Flet Rund 16mm

0,25 kr.8,00 kr. inkl. moms

  • Form: Rund
  • Farve: Flet blandet træsorter
  • Dimension: 16 x 16 mm.
  • Pakning: Vælg mellem 1 stk, eller 10 stk. eller 40 stk.
  • Materiale: Træ

Tryk på “Vælg en mulighed” herunder og se priserne ?

Varenummer (SKU): pv1077-52 Kategorier: ,

Beskrivelse

Træperle Flet Rund 16mm.

Træperle Flet Rund 16mm. Går godt med alle andre træperler. Det er en ret stor perle i lyst træ og kan flankeres med mørke perler i måske andre størrelser.

Mængderabat udarbejdes efter vægt og efter den enkelte perle. Det fremgår af f.eks. på denne måde ”8 g ca. 31 stk.” Her betyder 8 g. mindst 8 g. fordi den sidste perle kan give et udslag over de lovede 8 g. stk-antallet kan især afvige ved træperler og perlemor fordi størrelserne kan være varierende.

Træperler er perler lavet af organisk naturligt materiale, der bliver ved med at skyde op af jorden år efter år. Træ er et forunderligt materiale, velegnet i smykkefremstilling, håndværk og dekorative projekter. De kommer i forskellige størrelser, former, farver og stilarter og bruges ofte til at tilføje en naturlig og organisk dimension til smykker og andre kreationer. Her er nogle træk ved træperler:

Kan ind går i alle smykker

Træperler bruges ofte i smykker som halskæder, armbånd og øreringe, hvor de kan kombineres med andre perler, sten, metal og tråde for at skabe en unik æstetik. De bruges også i håndværksprojekter som nøgleringe, dekorationer, tekstilarbejde og meget mere. Deres naturlige skønhed og alsidighed gør dem til en populær komponent inden for smykkefremstilling og håndværk.

Naturlig Skønhed

Træperler har en naturlig og varm skønhed, der tilføjer en jordnær og rustik følelse til smykker og dekorationer.

Mangfoldighed

Træperler fås i en bred vifte af former, herunder runde, cylindriske, ovale, facetterede og mere. Der er også træperler med udskårne mønstre og detaljer, der kan tilføje kompleksitet til smykkerne.

Farver

Træperler kommer normalt i naturlige træfarver som brun, beige eller sort, men de kan også farves i forskellige nuancer og mønstre for at matche forskellige farveskemaer.

Letvægt

Træperler er generelt lette i vægt, hvilket gør dem behagelige at bære og nemme at arbejde med i forskellige projekter.

Økologisk og Bæredygtig

Da de er lavet af naturligt træ, betragtes træperler ofte som et mere miljøvenligt og bæredygtigt alternativ til syntetiske materialer.

Tekstur og Overflade

Træperler kan have varierende teksturer og overflader afhængigt af trætypen og behandlingen. Nogle kan være glatte og polerede, mens andre kan have en mere rå og ujævn overflade.

Kreativitet

På grund af deres alsidighed og naturlige udseende kan træperler bruges til at skabe forskellige stilarter af smykker, fra boho til vintage og mere.

Følg Perlevennerne på Facebook: https://www.facebook.com/perlevennerne/ her får du mulighed for at dele med andre.

Giv dine erfaringer videre til Trustpilot og hjælp andre købere. https://dk.trustpilot.com/review/trustpilot.com

Find inspiration på: https://www.perlevennerne.dk/produkt-kategori/smykker-haandarbejde/

Yderligere information

Mængderabat

1 stk., 10 stk., 40 stk.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Træperle Flet Rund 16mm”